‘Een debuutjaar om trots op te zijn’

DEN BOSCH – CHC/Orka werd twee jaar op rij kampioen en kwam verrassend genoeg ook aan de start van seizoen 2013-2014 weer goed uit de startblokken. In de tweede competitiehelft volgde een mindere periode, maar trainer Stefan Brok is duidelijk: “Al met al is het een debuutjaar om toch wel trots op te zijn.”

Uiteindelijk eindigde CHC op een gedeelde vijfde plaats in de 2e klasse F. “We hebben zelfs een lange periode bij de bovenste vier plaatsen gestaan”, weet Brok nog. “Ik heb ook twee jeugdspelers vanaf de winterstop ingepast. Ook dat is een goed signaal voor de club.”

Stabieler
Een knappe prestatie is het zeker, maar toch heeft de oefenmeester nog een kleine kanttekening bij de resultaten van zijn mannen: “Ontevreden ben ik over het feit dat we heel dicht bij een plaats in de nacompetitie zijn geëindigd. Het scheelt maar drie puntjes met RKJVV, de nummer drie. Als we wat stabieler waren geweest, hadden we dat kunnen halen. We moeten mentaal sterker worden en dan gaan we weer een mooi jaar tegemoet.”

140525_stand2eklassef

Geef een reactie