Loting tweede editie Bossche Cup bekend

bosschecup_definitiefDEN BOSCH – Na de succesvolle eerste editie werden de plannen voor de tweede Bossche Cup al snel gemaakt. Inmiddels zijn door de organiserende vereniging TGG alle deelnemers gestrikt en heeft de loting plaatsgevonden. De poules zijn uitgebreid met een vijfde team, waardoor er op 15 en 16 augustus nog meer duels worden gespeeld op sportpark De Donken.

“Wij zijn als organisatie blij dat alle clubs van de eerste editie er weer bij zijn”, zegt Marc van Delft. “Fijn dat ook CHC en BVV dit jaar meedoen, zodat we een nog mooiere en sterkere bezetting hebben. Het zou het mooiste zijn als alle Bossche clubs mee zouden doen, maar met deze tien verenigingen hebben we al bijna alle clubs binnen. Dat alle deelnemers van de eerste editie er allemaal weer bij zijn, is denk ik ook een bevestiging dat iedereen het vorig jaar een geslaagd toernooi vond.”

Poule A: Real Lunet, CHC, TGG, RKKSV en OSC’45.
Poule B: BVV zondag, BLC, RKJVV, FC Engelen, BVV zaterdag.

TGG heeft met bovenstaande tien ploegen gezorgd voor een leuk deelnemersveld. “Dat vonden wij zelf ook”, zegt Van Delft. Het toernooi vindt weer een week voordat de beker begint plaats. Op zaterdag 15 en zondag 16 augustus dus. “Dat is nog vroeg qua vakanties inderdaad, maar het kan helaas niet anders in verband met de speeldagenkalender.”

Sterke winnaar
Vorig jaar kende de Bossche Cup een mooie winnaar met Real Lunet, dat het gedurende het seizoen op verschillende vlakken erg goed bleef doen. “Ze wonnen de finale van RKJVV, dat het dit jaar lastiger had. We hopen bij de komende editie op weer een sterke winnaar. En natuurlijk op veel spannende wedstrijden en toeschouwers tijdens de twee toernooidagen.”

2 gedachten over “Loting tweede editie Bossche Cup bekend

  • 15 mei 2015 om 15:54
    Permalink

    een mooie toernooi zeer zeker , en laten we hopen dat het weer me zit

  • 30 mei 2015 om 11:46
    Permalink

    Jammer weer op dezelfde datums is als decibel,zodat veel clubs niet op hun sterkte zijn want veel spelers gaan naar die feest ,ik dacht dat ze daar nu wel rekening mee gingen houden.

Geef een reactie