073voetbal Gala: beste zaterdagvoetballer

073voetbalgalaROSMALEN – Het zaterdagvoetbal is sinds jaar en dag een wat ondergeschoven kindje in de regio Den Bosch. Zondag overheerst, maar toch besteden wij er op 073voetbal.nl de nodige aandacht aan. En dus ontbreekt ook de categorie ‘Beste speler in het zaterdagvoetbal’ natuurlijk niet tijdens het 073voetbal Gala. Speelt de winnaar bij BLC, BVV of Nivo Sparta..?

De eerste genomineerde is Joep van der Heijden, spelmaker van de zaterdagtak van BVV. Hij verdient de uitverkiezing – wegens het voor zijn doen matige seizoen en de 7 duels schorsing die hij onlangs opliep – volgens eigen zeggen niet, maar behoort desondanks absoluut tot de beste (zaterdag)voetballers uit Den Bosch en omstreken. Bennie Kivits heeft de ‘nummer 10-positie’ van Van der Heijden met verve overgenomen en staat eveneens in het rijtje van vijf waaruit gekozen kan worden. Zijn groot loopvermogen, prima overzicht, goede pass en veel beweging zorgen voor de nominatie.

Ook derdeklasser BLC wordt door twee spelers vertegenwoordigd. De sterke spits Teun Kessens mag met zijn 23 doelpunten natuurlijk niet ontbreken en ook op het grote talent Martijn de Wildt (19) kan gestemd worden. Kessens is als aanvoerder van de ploeg al jarenlang een belangrijke kracht. De Wildt is juist een nieuweling. De jonge, linksbenige spelverdeler uit de eigen jeugd kende een zeer goed seizoen en mag als beloning daarvoor volgend jaar bij LRC in Leerdam in de 1e of zelfs hoofdklasse gaan voetballen.

De vijfde genomineerde is een speler van Nivo Sparta. Jordy de Wit kwam aan het begin van het seizoen over van OJC Rosmalen en bleek al snel zonder enige twijfel een aanwinst voor zijn nieuwe club. De Rosmalenaar is levensgevaarlijk met zijn snelheid op de rechterflank en tekende dit seizoen in de competitie voor 14 doelpunten en 9 assists. Met de club uit Zaltbommel plaatste hij zich voor de nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse, waarin hij ook zeker niet zou misstaan.

Genomineerden beste speler zaterdagvoetbal:
1. Joep van der Heijden (BVV)
2. Teun Kessens (BLC)
3. Bennie Kivits (BVV)
4. Martijn de Wildt (BLC)
5. Jordy de Wit (Nivo Sparta)

Wie was dit seizoen de beste speler uit de 073-regio die actief was in het zaterdagvoetbal?
Breng nu uw stem uit door een e-mail te sturen naar….. de stembus is gesloten!

Eén stem per bezoeker toegestaan. Bij enig vermoeden van fraude worden de extra e-mails ongeldig verklaard.

N.B.: waar we al een beetje huiverig voor waren, is helaas uitgekomen. Niet alleen de bezoekers van 073voetbal.nl hebben in de eerste stemronden hun favoriet gekozen. Ook heel veel mensen die onze site nooit bezocht hebben, stuurden ons een e-mail om hun vriend/familielid/kennis te helpen. Om er een eerlijke competitie van te maken, hebben we besloten de stemmen te gaan afwegen met het oordeel van een onafhankelijke jury.

9 gedachten over “073voetbal Gala: beste zaterdagvoetballer

 • 19 mei 2015 om 08:56
  Permalink

  Bennie Kivits?
  Praten kan hij als de beste maar voetballen is dus iets wat hij nu juist niet kan maar daar denkt hij zelf anders over als je hem over het veld ziet huppelen
  En Joep is wel een hele goede voetballer met veel techniek maar met zijn mentaliteit en schorsingen totaal niet waardig om genomineerd te worden.

 • 19 mei 2015 om 12:58
  Permalink

  Hallo meneer den oet of hoe je ook mag heten , zet gewoon netjes je naam en achter naam er bij weten de mensen en de betreffende spelers wie ze tegen hun over hebben als ze een praatje met je willen maken !!!

 • 19 mei 2015 om 13:07
  Permalink

  Meneer van loon . Das die man achter de bar in de oet . Man met lange snor . En graag positieve reacties . En die kleine Bennie heeft het goed gedaan . Onze kleine messie . Gr

 • 20 mei 2015 om 00:52
  Permalink

  Den oet … Als je verstand hebt van voetbal zeg je zoeits niet.. Zet eerst je eigen naam erbij zielig persoon.. Jij bent niks waardig

 • 22 mei 2015 om 09:06
  Permalink

  Ik stem op Jordy de Wit

Geef een reactie