Meeuwsen scoort sowieso een keer tegen OJC

wesleymeeuwsen_sfbROSMALEN/GROESBEEK – Morgen is ie voor even terug op bekend terrein. Wesley Meeuwsen komt met zijn nieuwe club De Treffers naar zijn voormalige werkgever OJC Rosmalen. Om 18.00 uur wordt er afgetrapt en hij heeft er zin in. “Ik hoop op een lekker vol sportpark en ga er sowieso eentje maken tegen mijn oude teamgenoten.”

Het treffen tussen de nummers 3 en 13 van de Topklasse vindt voor de gelegenheid plaats op zaterdagavond. Waar Meeuwsen het meest naar uit kijkt? “Gewoon, om weer even terug te zijn bij OJC. En om al die gasten weer te zien en te spreken. Met een paar heb ik wel contact gehouden, ja. Maar terugkeren op het oude nest is gewoon speciaal.”

Drankje doen
De topschutter van de Topklasse (9 treffers) hoopt op een gevuld sportpark met goede ontvangst en een spectaculaire wedstrijd. “Maar OJC is een stugge ploeg, dus ik verwacht niet veel doelpunten. Yvo (van Engelen, red.) en Bas (Peters, red.) zijn mijn directe tegenstanders, met Bas als mandekker en Yvo in de vrije ruimte, denk ik. Nee, ik heb niks speciaals bedacht om ze af te schudden. We kennen elkaar door en door, dus het zal afhangen van de vorm van de dag en het team. Ik geef ons de beste kansen, gok op een 1-2 overwinning, met sowieso een doelpunt van mij. En na de wedstrijd gezellig een drankje doen in de kantine. De bus gaat zonder mij naar Groesbeek!”

151127_stand_topklasse

Foto: Sportfotobrabant.nl

Geef een reactie