Al na 4 wedstrijden klaar bij Jan van Arckel

AMMERZODEN/DEN BOSCH – Het beviel Bennie Kivits goed bij Jan van Arckel. “Tot ik in de vierde wedstrijd m’n kruisband afscheurde”, moet hij daar helaas bij vermelden. Morgen gaat ie weer eens kijken, als de club uit Ammerzoden haar uitwedstrijd in Beesd speelt. “Dat kan gelukkig weer, nu het weer wat beter gaat.”

Hij kwam deze zomer over van het opgeheven zaterdagteam van BVV en had zich er veel van voorgesteld, maar niet dit. “Ik heb aan het begin van het seizoen alles meegedaan, als rechtsbuiten en achter de spits. Het was even wennen, maar ging steeds beter. En toen ging het thuis tegen HRC’14 mis. Ik was op volle snelheid en m’n tegenstander gaf me een zetje, waardoor ik uit balans raakte en viel. Kruisband afgescheurd en meniscus gescheurd. Daarvan herstellen duurt wel even, inderdaad. Ik hoop dat het allemaal goed komt. Drie weken geleden ben ik geopereerd, dus heb nog wel even te gaan.”

De laatste tijd is Kivits niet meer op sportpark D’n Huybert geweest. “Dat ging helaas niet. Ik had er best veel last van. Maar nu het weer wat beter gaat, ga ik weer gewoon kijken. Komende zondag ben ik er bij. Voor het eerst weer, ja. Als supporter, je moet iets, hè.”

Uitgeschakeld
Jan van Arckel bevindt zich in de onderste regionen van 4F, maar de laatste twee wedstrijden werden wel gewonnen. “Dat werd ook wel tijd, ja. Maar het seizoen is nog lang, dus hopen dat ze deze lijn vasthouden. We scoorden in het begin van het seizoen nogal moeilijk en kregen te makkelijk goals tegen. Wat er veranderd is? Dat weet ik niet precies. Daar ben ik helaas niet bij geweest. Jan (Baum, red.) en Adriaan van Hemert zijn wel weer fit. Die waren er in het begin niet bij. Dat scheelt wel. Maar Mark Roeters is, net als ik, juist langdurig uitgeschakeld. Ook zijn kruisband afgescheurd.”

151113_stand_4eklasseF

Geef een reactie