CHC laat weinig heel van tegenvallend TGG

151001_moeshinhamria_chc_sfbDEN BOSCH – Met een 6-1 overwinning liet CHC er zondagmiddag, in de Bossche derby tegen TGG, geen twijfel over bestaan wie de beste ploeg was. “Ik denk eerlijk gezegd dat zij een offday hadden, maar wij hebben daar goed van geprofiteerd”, vertelt Moehsin Hamria. De CHC-aanvaller viel na rust in en tekende voor twee doelpunten.

De eerste was een vrije trap, waarmee Hamria – met nog een dik halfuur te spelen – de thuisploeg op 3-0 bracht. “Meteen daarna maakte TGG er 3-1 van, maar van een offensief kwam het niet. Een centrale verdediger (Roy Netten, red.) kreeg rood na het vasthouden van een doorgebroken speler en daarna was het afgelopen voor hen.”

CHC liep uit naar maar liefst 6-1 en dat betekende weer belangrijke punten, waarmee men bij komt op de ranglijst. “Het was alweer een tijdje terug”, toont Hamria zich tevreden met de zege. “We hebben veel pech gehad ook, de afgelopen wedstrijden. Dus dan zijn drie punten tegen TGG wel lekker. De komende weken spelen we nog tegen Vlijmense Boys en DSC. Of we kans op meer punten voor de winterstop hebben? Als wij ons ding doen en iedereen is fit, dan moeten wij van iedereen kunnen winnen in deze klasse. Daar ben ik van overtuigd. Op naar de kopgroep dus, ja. Uiteraard, ons doel is gewoon elke wedstrijd proberen te winnen.”

151130_stand_3eklasseC

Foto: Sportfotobrabant.nl

Geef een reactie