Goede rentree doelman na schedelbreuk

151231_db800_fahdDEN BOSCH – Al enkele maanden kwam Fahd Bouchti niet meer in actie. De schedelbreuk die hij opliep tijdens de finaleavond van het Den Bosch 800-zaalvoetbaltoernooi zorgde voor een extreem lange winterstop. Zondag maakte de excentrieke doelman tot z’n grote vreugde zijn rentree en RKJVV won ook dit keer weer ruim, met 6-1 van DSC. “Ik ben zó blij.”

Zie ook: Schedelbreuk voor Fahd Bouchti na harde klap (31-12-’15)

De afgelopen tijd stond de jonge Christian van den Hooven met verve onder de lat. “Die heeft het goed gedaan”, bevestigt Bouchti. “Maar ik denk niet dat er een reden is om hem te laten staan nu ik weer fit ben. Ik heb niet voor niks een sterke eerste seizoenshelft gespeeld. Er was geen twijfel: als ik terug zou zijn, zou ik gewoon weer keepen.”

Het duurde een kleine drie maanden, maar inmiddels is Bouchti terug van weggeweest. De eerste vijf weken na de harde botsing moest hij volledige rust houden. “En dat was ook wel nodig. Ik had veel last van duizelingen en vermoeidheid. Langzaam aan ging het weer wat beter. De afgelopen twee weken ben ik vooral in de sportschool aan mijn conditie gaan werken en de laatste anderhalve week ben ik bij de groep aangesloten en voorzichtig op gaan bouwen. Het ging steeds beter en vorige week heb ik voor eerst weer voluit kunnen trainen. Dinsdag had ik een MRI-scan en een dag later kreeg ik de uitslag van de neuroloog. Alles zag er supergoed uit en er was niks meer van de breuk te zien. Ik voel me ook weer helemaal fit en zondag ging het echt super. Ik ben zó blij!”

Geef een reactie