Nooit Gedacht telt weer mee in de competitie

wolfwannet_nooitgedacht_sfbGEFFEN – De afgelopen twee seizoenen bungelde Nooit Gedacht veelal onderaan de ranglijst, maar de club draait nu prima mee in de (sub)top van de 3e klasse D. Dat stemt ook trainer Wolf Wannet tot tevredenheid. “Ik denk dat wij een redelijk goede eerste seizoenshelft hebben gedraaid. We hebben nu 23 punten, vorig jaar aan het einde van het seizoen 26.”

Voormalig prof Paul Beekmans en Maarten Spanjers zijn nieuwe gezichten op sportpark De Biescamp. Het blijken prima aanwinsten voor de Geffenaren. “Dat zijn goede gasten”, bevestigt Wannet. “Ze passen goed bij de club en hebben zeker toegevoegde waarde.”

Slechts drie punten is het gat met koplopers Venhorst en Margriet en met een beetje meer geluk had Nooit Gedacht zelfs bovenaan kunnen staan, denkt de coach: “In sommige wedstrijden had er meer in gezeten. Maar er zijn ook nog genoeg zaken die we kunnen verbeteren. Zo hebben we bijvoorbeeld moeite met ploegen die veel de lange bal spelen en moeten we nog dominanter worden in balbezit. Maar de basis is in orde. De ploeg staat goed, iedereen weet wat er van hem verwacht wordt en de sfeer is uitstekend.”

Aanstaande zondag wordt de competitie hervat met een uitwedstrijd tegen Handel.

Foto: sportfotobrabant.nl

Geef een reactie