Florian Sinanaj langer in Velddriel

VELDDRIEL – Florian Sinanaj blijft voorlopig actief bij RKVSC. De trainer die, samen met compagnon Ger van Gelder, ruim een jaar geleden instapte bij de vijfdeklasser is nog lang niet klaar met zijn werk. Hij tekende deze week voor drie jaar bij. “We zijn bezig om iets op te bouwen en dat gaat zeker de goede kant op”, zei hij na de knappe zege op Buren.

Zie ook: Sinanaj en Van Gelder aan de slag bij RKVSC (05-01-’16)

RKVSC moet het vooralsnog doen met de negende plek in de 5e klasse D, maar de (tot zondag) nummer twee van de ranglijst werd wel knap verslagen. “Dat was weer een stap in de goede richting”, aldus Sinanaj. “Buren was voor de wedstrijd zeker van hun zaak, maar na tien minuten was dat helemaal anders. Wij lieten namelijk goed voetbal zien en wonnen verdiend met 4-2. Misschien was 10-2 ook wel terecht geweest, maar de drie punten waren hoe dan ook voor ons. En nog met goed voetbal ook. Wie weet wat het ons als team en club nog brengt.”

Tot nu toe is iedereen in Velddriel tevreden over het Bossche trainersduo. Volgend seizoen hoopt de club weer een wat hogere positie in de rangschikking te bekleden en daarom wil men de selectie een kwaliteitsinjectie geven. Wat er precies gaat gebeuren, is nog afwachten, geeft Sinanaj aan. “Het duurt nog even, maar we zijn er wel al mee bezig.”

Foto: RobinK

Geef een reactie