Zaterdagteam toch níet terug naar BVV

DEN BOSCH – Het zaterdagteam dat ondanks een eerdere verbanning toch weer welkom was bij BVV, komt uiteindelijk toch níet terug op sportpark De Vliert. Niet bij iedereen binnen de club bleek de beoogde terugkeer in goede aarde te vallen. Daarop besloot het bestuur er kort voor de overschrijvingstermijn alsnog van af te zien.

Zie ook: Verbannen zaterdagspelers weer welkom bij BVV (14-04-’17)

In april leek alles nog in kannen en kruiken. Een afvaardiging van het team, dat enkele jaren geleden op niet al te fraaie wijze vertrok – en een halfjaar geleden door TGG uit de competitie werd teruggetrokken na een escalatie – was met enkele prominente BVV’ers in gesprek gegaan en de kou leek uit de lucht. Het bestuur gaf groen licht en de groep trainde zelfs een aantal weken op rij op de velden van de club.

Vier weken geleden kwam BVV echter tot inkeer. Niet bij iedereen binnen de club bleek de beoogde terugkeer in goede aarde te vallen. Het bestuur, dat helaas al enige tijd onbereikbaar is voor commentaar, besloot daarom toch te passen voor het zaterdagteam. Die late herziening viel bij de voetballers en staf niet in goede aarde. Later deze week een felle reactie van een van de spelers op onze website.

Geef een reactie