Essche Boys heeft nieuwe trainer gevonden

ESCH – Een maand nadat hoofdtrainer Rob van Griensven de club verliet wegens een gebrek aan perspectief heeft Essche Boys de nieuwe oefenmeester gepresenteerd aan de buitenwereld. De 59-jarige Oisterwijker René Peek begint na de zomerstop bij de vierdeklasser aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. Het bestuur is verheugd met zijn aanstelling.

Zie ook: Trainer mist perspectief en verlaat Essche Boys (12-06-’17)

De leiding van Essche Boys laat trots weten dat de selectie van de nieuwe hoofdtrainer tot stand kwam in samenwerking met de technische commissie en een afvaardiging van de spelersgroep. Er is veel vertrouwen in de nieuwe coach.

Peek is sinds 2010 actief als trainer. Bij Taxandria was hij jeugdtrainer van de E’tjes t/m de A1, maar ook trainer van het tweede elftal en assistent-trainer van het vlaggenschip. Daarnaast was hij werkzaam bij Zwaluw VFC, als coach van het tweede en als assistent bij het eerste. Bij Willem II en FC Den Bosch trainde hij respectievelijk het O14- en O18-elftal. Parallel daaraan was Peek actief bij de Rene Meulensteen Academy en hij zette namens Voetbal Academie Brabant een techniekschool mee op bij Were Di.

Geef een reactie