Yassine Majiti (33, speler CHC 5) overleden

DEN BOSCH – Yassine Majiti, speler van het 5e elftal van CHC, is vannacht op 33-jarige leeftijd om het leven gekomen. Tijdens een dansfeest in Best werd hij op de parkeerplaats door het hoofd geschoten. Het zorgt voor grote verslagenheid bij zijn familie, vrienden en bekenden van CHC, die hem kennen als een goedlachse jongen die geen vlieg kwaad doet.

Volgens ingewijden was er sprake van een vechtpartij, waarbij Majiti probeerde de boel te sussen, maar dat moest bekopen met de dood. Een toegesnelde agent heeft hem nog, samen met een medewerkster van Beachclub Sunrise, gereanimeerd, maar ook de komst van meerdere ambulances en een traumahelikopter mochten niet baten. Majiti overleed in het ziekenhuis in Tilburg aan zijn verwondingen. Een 34-jarige vriend, eveneens afkomstig uit Den Bosch, raakte lichtgewond en is naar het ziekenhuis in Eindhoven gebracht.

Majiti, die door zijn vrienden ook wel liefkozend ‘Pietje’ werd genoemd, voetbalde al jaren bij de club in Den Bosch-West. Hij was geen hoogvlieger, maar wel een zeer fanatieke speler, die ook begaan was met de voetballers van het eerste elftal. Enkelen van hen behoorden zelfs tot zijn beste vrienden. Zij zullen morgen logischerwijs niet in actie komen, wanneer CHC 1 oefent tegen WSC.

Gouden hart
Bilal Alla zegt dat hij Yassine als zijn grote broer zag. “Ik zag hem altijd graag langs de lijn.” Ook clubgenoot en goede vriend Samir Bayouni is er kapot van. “Wat een prachtige jongen was het. Hij had echt een gouden hart en stond altijd voor iedereen klaar.”

Geef een reactie