Frank van der Struijk vierde oud-prof in 3C

BOXTEL – De 3e klasse C is sinds deze week, na Paul Beekmans (Zwaluw), Anthony Lurling (Engelen) en Justin Tahapary (Real Lunet), een vierde voormalig profvoetballer rijker. Frank van der Struijk maakt – mits er geen onweerstaanbaar avontuur meer op zijn pad komt – het seizoen af bij ODC. Hij speelde al mee tijdens de verloren wedstrijd tegen Zwaluw VFC.

Van der Struijk (32) is sinds afgelopen zomer transfervrij. Hij trainde, om zijn conditie op peil te houden, al even mee met de Boxtelse derdeklasser en legde enkele binnenlandse aanbiedingen naast zich neer. Hij wil liever niet uit het dorp, waar hij tevreden woont met zijn vrouw en drie kinderen, vertrekken. Enkel door een zeer aantrekkelijk buitenlands avontuur zou hij wellicht nog van gedachten kunnen veranderen.

De geboren en getogen Boxtelnaar startte onlangs – samen met broer Dirk, die eveneens in het eerste elftal van ODC voetbalt – een bedrijf in de houtindustrie. De oud-speler van Willem II, Vitesse en Dundee United is daarom niet meer op zoek naar een nieuw hoofdstuk in het profvoetbal. Van der Struijk speelde meer dan 300 duels als verdediger. Bij ODC zal hij echter voornamelijk zijn minuten op het middenveld gaan maken.

Geef een reactie