Elf vragen aan… Mohamed Makhlouf

DEN BOSCH – Jarenlang voetbalde Mo Makhlouf bij BVV, maar in 2016 stapte hij over. Naar het zaterdagvoetbal, het Wijk en Aalburgse NOAD’32 werd zijn nieuwe club. Die transfer legde de centrale verdediger geen windeieren. Na een periodetitel en 4e plaats in het eerste seizoen, staat NOAD nu fier bovenaan. Lees hier zijn antwoorden op de elf vragen.

Naam: Mohamed Makhlouf. De meesten kennen mij als Mo.
Geboren: 13 april 1994 in ‘s-Hertogenbosch.
Club(s): BVV en nu anderhalf jaar bij NOAD’32.
Positie: Centrale verdediger.
Dagelijks leven: Ik woon in Den Bosch en in het dagelijks leven werk ik bij PwC en studeer ik aan Nyenrode Business Universiteit. Soms is het twee keer in de week trainen en op zaterdag voetballen lastig te combineren met werk en studie, maar daar wordt goed rekening mee gehouden bij NOAD’32.

 1. Sterkste/zwakste punt: Ik ben een centrale verdediger die graag naar voetballende oplossingen zoekt, veel coacht en het team van achteruit aan kan sturen. Aan mijn snelheid en kracht moet ik werken. Daar valt de meeste winst in te behalen.
 2. Kunst- of natuurgras: Mijn voorkeur gaat zeker uit naar natuurgras, mits het er goed bij ligt natuurlijk. Het voordeel van kunstgras is dat het er altijd keurig bij ligt. Ik ben er wat dat betreft niet tegen.
 3. Kleur voetbalschoenen: De kleur maakt mij niet zoveel uit. Als het maar niet al te opvallend is, vind ik het prima. Ik voetbal wel graag op Adidas. Momenteel speel ik met compleet zwarte voetbalschoenen.
 4. Mooiste tenue en sportpark: Het rood-zwart van BVV vind ik erg mooi, maar ook ons uittenue bij NOAD’32 dit jaar ziet er zeker goed uit. Ik vind dat OJC Rosmalen het mooiste sportpark heeft in de regio.
 5. Mooiste voetbalmoment: Op dit moment zijn we aan een heerlijke reeks bezig bij NOAD. Na 10 wedstrijden hadden we 9 keer gewonnen en één keer gelijkgespeeld. Daarmee waren we de terechte winterkampioen in de 3e klasse D op zaterdag. We hadden pas twee tegendoelpunten geïncasseerd, maar uiteraard zijn we er nog niet. Tegen Sparta’30 verloren we voor het eerst (met 3-1), maar daarna wonnen we weer met 0-6 bij BLC. De concurrenten liggen op de loer, maar we zullen er alles aan doen om dit jaar kampioen te worden.
 6. Dieptepunt/grootste blunder: Ik ben bij BVV twee keer gedegradeerd. In de C1 uit de 3e divisie en met het eerste elftal een aantal jaar terug uit de 1e klasse. Het is nooit leuk om een slecht seizoen te draaien. Verder neem ik als centrale verdediger vaak heel wat risico en het gaat ook zeker niet altijd even goed. Ik zal hier maar niet verder op ingaan…
 7. Opvallendste teamgenoot: In elk elftal loopt wel een clown rond. Bij NOAD’32 hebben we er ook een eerste klas pannenkoek bij zitten; Ruben de Waal. Geweldige vent en kan ook nog eens aardig goed voetballen.
 8. Voetbalhumor: Lastig om een specifiek voorbeeld te noemen. Maar droge voetbalhumor kan ik zeker waarderen.
 9. Wat wil je nog bereiken: Dit jaar kampioen worden natuurlijk. Verder wil ik natuurlijk ook het uiterste uit mezelf halen en zo hoog mogelijk voetballen.
 10. Beste speler uit de regio: Dan ga ik toch voor de twee beste spelers uit de regio waar ik mee gespeeld heb. Dat zijn Imad Hamria, die nog steeds bij BVV speelt, en Sam van Doremalen, die inmiddels bij OJC voetbalt. Dat zijn allebei echt geweldenaren op hun positie.
 11. Opvallendste regioclub: Ik denk dat dat Emplina is. Kijkende naar de groei van het ledenaantal de afgelopen jaren, maar ook zeker naar de sportieve prestaties. Wat dat betreft valt Emplina positief op in de regio Den Bosch.
Dit bericht is geplaatst in Elf vragen aan, Overig. Bookmark de permalink.

Geef een reactie