Elf vragen aan… Lauran de Bekker

ROSMALEN/EMPEL – Lauran de Bekker leek geen ander tenue te kunnen dragen dan het geel-blauw van Emplina. Toch verliet hij die club afgelopen zomer, enigszins noodgedwongen, na vele jaren. Hij streek neer bij vierdeklasser Maliskamp, verhuisde van de aanval naar een controlerende plek op het middenveld en beantwoordt nu onze ‘Elf vragen aan…’.

Naam: Lauran de Bekker.
Geboren: 28 mei 1990 in Den Bosch.
Club(s): In de jeugd en bij de senioren altijd Emplina. De laatste jaren was ik geen basisspeler meer in het 1e. Sinds dit jaar voetbal ik bij Maliskamp.
Positie: Jarenlang als spits en linksbuiten gevoetbald. In het begin van het seizoen stond ik nog achter de spits. Nu ben ik verdedigende middenvelder.
Dagelijks leven: Ik woon in Empel, samen met mijn vriendin en zoon, en werk bij Spie Infra. Mijn hobby’s zijn uiteraard voetbal, motor rijden en een biertje drinken.

 1. Sterkste/zwakste punt: Ik ben balvast en kan aardig kappen en draaien (vooral draaien). Aanvallend koppen is echt een drama. Ik kan de bal niet eens raken.
 2. Kunst- of natuurgras: Doe mij maar gewoon lekker natuurgras. Die kunstgrasvelden die bij sommige clubs liggen zijn ook drama.
 3. Kleur voetbalschoenen: Ik heb alle kleuren wel gehad, maar draag dit jaar gewoon degelijk zwart.
 4. Mooiste tenue en sportpark: Het sportpark van Maliskamp is het mooist. Lekker tussen de bossen. Het mooiste tenue is het witte van Real Madrid.
 5. Mooiste voetbalmoment: Ik ben een paar keer kampioen geworden, maar twee jaar geleden lukt dat na een beslissingsduel. Dat was wel erg lekker.
 6. Dieptepunt/grootste blunder: Ik heb wel eens een training gemist omdat ik in slaap was gevallen…
 7. Opvallendste teamgenoot: Haha, dat is onze keeper Jim Thewessen. Die gozer heeft altijd wel iets. Last van zijn duim, pink of grote teen. Elke week iets anders.
 8. Voetbalhumor: We hadden eens een dag voor de wedstrijd met het hele team een feestje gehad. Tijdens de wedstrijd stonden dus verschillende mensen te spuwen op het veld.
 9. Wat wil je nog bereiken: Het zou voor ons als team wel fijn zijn dat we paar wedstrijden achter elkaar weten te winnen.
 10. Beste speler uit de regio: Wesley Meeuwsen. Ik heb nog nooit tegen hem gevoetbald, maar hij speelt al jaren op hoog niveau.
 11. Opvallendste regioclub: WEC, omdat ze verrassend bovenaan staan in onze competitie.
  Wij staan nu 6e, maar met wat geluk en/of de scheidsrechter aan onze zijde hadden we hoger kunnen staan. We kunnen van elke club in onze competitie winnen. Hopelijk doen we dat morgen ook tegen FC De Rakt.
Dit bericht is geplaatst in Elf vragen aan, Maliskamp. Bookmark de permalink.

Geef een reactie