Christian Broekmeulen keert terug bij DSC

KERKDRIEL – Volgend jaar keert Christian Broekmeulen terug bij DSC. Hij voetbalt voor het derde seizoen met zijn vrienden in de 5e klasse, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. “Ik ben nog gewoon te fanatiek. Deze laatste paar jaren, dat ik nog fit ben, wil ik er alles uit zien te halen”, geeft de bijna 32-jarige aanvaller als reden.

Broekmeulen was al eens vier jaar actief bij DSC, dat toen nog in de 3e klasse speelde. Hij besloot daarna toch weer terug te keren bij Heerewaarden, waar zijn wieg stond, hij nog steeds woont en zijn vrienden spelen. Eerder had hij dat ook al eens gedaan na een jaartje Roda Boys. “Het is er heel gezellig, maar we draaien onderin de 5e klasse. Ik ben gewoon wat fanatieker dan de meesten.¬†Over een paar weken word ik 32 en ik ben nog fit, dus ik wil er alles uithalen. Nog een paar jaartjes knallen en dan zit het er voor mij ook op.”

Met de pijlsnelle aanvaller heeft de nieuwe DSC-trainer Roland Timmermans (momenteel actief bij Helvoirt) zijn eerste versterking voor het nieuwe seizoen binnen.¬†“Ik ben blij volgend seizoen weer in het blauw-wit te spelen”, zegt Broekmeulen, die dit seizoen de helft van de wedstrijden als verdedigende middenvelder speelde, maar toch alweer tien keer scoorde. “Het voelt als een soort van thuiskomen. Er staat een jonge en ambitieuze groep, waar ik met mijn ervaring en aanvallende impulsen hopelijk van meerwaarde kan zijn. Uiteraard hoop ik met DSC weer mee te doen om de prijzen, net zoals tijdens mijn eerste periode bij de club.”

Dit bericht is geplaatst in DSC. Bookmark de permalink.

Geef een reactie