Twee nieuwe aanvallers voor BVV

DEN BOSCH – De spelerscarrousel draait momenteel op volle toeren. Dit keer is het Dennis van der Luyt – in de winterstop vertrokken bij TGG – die aansluit bij een andere regioclub. De voormalig Wilhelminiaan speelt volgend seizoen bij BVV. Dat geldt ook voor een Eindhovense aanvaller met Afghaanse roots. “BVV is amibiteus voor de toekomst.”

Van der Luyt (foto) streek in de zomer van 2016 neer bij TGG. Hij kijkt terug op een mooie periode bij die club, maar vertrok er in de winterstop. “Ik ben er in m’n eerste jaar meteen kampioen geworden, heb een goede tijd gehad bij TGG en veel leuke mensen ontmoet. Maar ik was persoonlijk gezien gewoon op zoek naar wat nieuws.”

“Ik heb gewoon een goed gevoel bij de club”, antwoordt de 21-jarige Bosschenaar op de vraag waarom BVV vanaf komende zomer zijn nieuwe ‘werkgever’ wordt. “Ik denk dat ik me er sportief gezien goed kan ontwikkelen. Daarnaast vind ik het fijn om in Den Bosch te voetballen. BVV speelt ook volgend jaar in de 2e klasse, maar is ambitieus richting de toekomst en dat spreekt me aan.”

Nieuwe spits
Deze week werd ook bekend dat BVV de 25-jarige aanvaller Nawid Sadat heeft aangetrokken. De oorspronkelijk uit Afghanistan afkomstige Eindhovenaar was vorig seizoen met 20 doelpunten topscorer bij vierdeklasser Unitas’59, maar stopte dit seizoen eveneens in de winterstop. Hij speelde eerder voor v.v. Gestel, Jong Willem II en De Valk.

Foto: Gerald van Zanten
Dit bericht is geplaatst in BVV, TGG. Bookmark de permalink.

Geef een reactie