Günther van Meurs komt bij koplopers

DEN BOSCH – Met 4 doelpunten was Maliskamp-spits Günther van Meurs dit weekend van alle eerste elftalspelers in onze regio het meest productief. Hij nadert daarmee de koplopers van onze topscorersranglijst, die nog altijd door dezelfde naam wordt aangevoerd. De strijd is nog lang niet gestreden, zo bleek afgelopen weekend maar weer.

Martin de Laat (Zwaluw VFC) en Jaouad Chraou (Real Lunet) scoorden ieder één keer, dus blijft de afstand tussen de nummers 1 en 2 van het klassement ongewijzigd. Wel is er met Van Meurs nu een serieuze ‘nieuwe’ kandidaat die zich heeft gemeld in de strijd. Hij komt met zijn 4 goals tegen VOW op 19 doelpunten en positioneert zich daarmee op een gedeelde derde plaats.

Andere opvallendheden: Kaj de Visser van Schijndel scoorde afgelopen week eveneens vier keer, maar deed daar wel twee wedstrijden over. Mo Kaddouri maakte daarnaast een onvervalste hattrick in de tweede helft voor OSC’45 tegen DSS’14.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 23-04
Martin de Laat Zwaluw VFC 23 + 1
Jaouad Chraou Real Lunet 21 + 1
Lukasz Junatowski Hedel 19
Günther van Meurs Maliskamp 19 + 4
Bas Vos DSC 17 + 1
Jeroen de Groot Jan van Arckel 17
Tom van de Ven Nulandia 17
Gino Dix Real Lunet 16
Peti Lutgens Vlijmense Boys 16
Niek Vossebelt FC Den Bosch 15
Gerwin van den Boom EVVC 14 + 2
Bas van der Star Hedel 14
Leon van Gulik OSC ’45 14 + 2
Ayoub Bakkali Vlijmense Boys 14

Kijk op onze speciale Topscorers-pagina voor een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2017-2018.

Dit bericht is geplaatst in Maliskamp, Topscorers. Bookmark de permalink.

Geef een reactie