Vier bekende versterkingen voor Wilhelmina

DEN BOSCH – De stoelendans wordt in Den Bosch en nabije omstreken ieder jaar weer vol overgave uitgevoerd. De van club wisselende spelers zijn af en toe nog maar amper bij te houden. Zo werd de afgelopen dagen, kort na elkaar, bekend van maar liefst vier nieuwe spelers dat ze na de zomerstop bij Wilhelmina beginnen.

Of de club uit de Maaspoort nou degradeert of niet (waar het wel op lijkt, na de uitslagen in de 3e klasse C van afgelopen week); volgend seizoen staat er een grondig vernieuwd elftal op het veld van sportpark De Saren. Verschillende spelers vertrekken bij Wilhelmina, maar er zijn ook al een aantal versterkingen vastgelegd door de Kanaries.

Al eerder maakten wij bekend dat Karan Sampat in het geel-zwart gaat voetballen en daar komen ook Johnny de Nies, Raoel Noijen en Jocky Hooijmans bij. De Nies en Noijen begonnen dit seizoen bij TGG, maar eerstgenoemde stopte daar onlangs (net als Sampat) vroegtijdig. Noijen maakt het jaar wel af op De Donken. Hooijmans stopte anderhalf jaar geleden met voetballen, maar pakt de draad volgend seizoen weer op. Net als het drietal (voormalig) TGG’ers bij Wilhelmina dus.

Binnenkort vertellen De Nies, Noijen en Hooijmans ieder hun verhaal op 073voetbal.nl.

Geef een reactie