Wedstrijd BVV op laatste moment afgelast

DEN BOSCH – De competitiewedstrijd in de 2e klasse H tussen BVV en Margriet ging gisteren niet door. Terwijl de ploeg uit Oss onderweg was naar Den Bosch, werd bekend dat de vader van de leider en opa van de keeper was overleden. Er werd daarom na overleg niet afgetrapt op De Vliert. Komende donderdag (20.00 uur) wordt de wedstrijd alsnog gespeeld.

“We krijgen nog aantal pittige potjes voor de kiezen”, weet Ronnie Buitenkamp, assistent-trainer van BVV. “Daar is Margriet er een van. Daarna volgt Heeswijk en vervolgens Erp. Die drie duels moeten minimaal zes punten opleveren.”

Waar Kevin Mangandu vorige week nog aangaf dat BVV nergens meer voor speelt, is dat zeker niet het geval. De Bosschenaren – die al vijf wedstrijden op zoek zijn naar een overwinning – zijn de nummer 11 van de ranglijst en moeten oppassen dat ze niet op een nacompetitieplek terechtkomen. Het gat met Erp is slechts drie punten. “Het staat wel allemaal kort op elkaar”, aldus Buitenkamp. “Winnen betekent stijgen, maar bij een nederlaag kom je meteen in de problemen.”

Geef een reactie