Reünie bij 70-jarig bestaan TGG

DEN BOSCH – Volgend weekend staat TGG stil bij het feit dat de club op 1 mei 2018 haar 70-jarige verjaardag vierde. Na vele verhuizingen door heel Den Bosch is de vereniging alweer geruime tijd te vinden op sportpark De Donken, waar op 2 en 3 juni verschillende activiteiten georganiseerd worden om het lustrum te vieren.

Het feestweekend start op vrijdag met een feestavond met artiesten voor de huidige leden. Op zaterdag volgen de Jan Stikkers penaltybokaal en diverse andere activiteiten voor de jeugd. In de loop van de middag start dan ook de officiële TGG-reünie, waarbij helden uit het verleden de voetballers uit het heden en die van de toekomst kunnen ontmoeten. Alle (oud-)TGG’ers zijn hierbij van harte welkom. Om 16.00 uur gaat een deel van de oude cracks nog een keer, in een onderlinge wedstrijd, hun voetbalkunsten laten zien.

Coryfeeën als Wim Sluijter, Boyke Mungroop, Sharaf Frik, Frank van Hassel, Frans van Boxtel, Gunther van Meurs, Hennie van Ooijen, Jan Aaftink, Jim Thewessen, Marcel van de Vorst, Pascal Thomassen, Patrick Janse, Paul Lans, Remco Boen, Roy Netten, Tom Sleenhof, Antwan Thomassen, William van de Aa, Wim van de Loo, Frank Kusters, Olivier Verstappen, Patrick van Deursen, Michael Kusters, Rashid Hadouir, Bart Leijte, Edwin Smolders, Peter Weber, Björn van Hoof, Richard Deckers, Ronald Possemis, Nick Klerx, Wilco van Houtum en Hans Lathouwers zegden hun deelname al toe. Zelfs de 70 jaar oude Martin (Tine) Bertrums zal speciaal voor de gelegenheid de schoenen weer onder binden. Ook meedoen? Mail naar info@vvtgg.nl. Of kom gewoon kijken, dat kan natuurlijk ook.

Benefietwedstrijd
Op zondag is er eerst voor de jeugd een onderling toernooi en staat er in de middag een benefietwedstrijd op het programma. Ten behoeve van de strijd tegen Cystic Fibrosis (taaislijmziekte) spelen de Suriprofs op het complex van TGG tegen de Maluku Legends. Zoals het er nu naar uit ziet, doen er meerdere oud-internationals mee bij deze wedstrijd.

Dit bericht is geplaatst in TGG. Bookmark de permalink.

Geef een reactie