Vijf hattricks door regiospelers in speelronde 2

DEN BOSCH – Er zijn inmiddels voldoende schapen over de dam.  Deze speelronde waren er liefst vijf spelers die een hattrick produceerden. Jaouad Chraou (Real Lunet), Imad Hamria (BVV), Rico de Laat (Helvoirt) en Karim el Barkaoui (OSC’45) gaven hun visitekaartje af. En Younes Hadouir deed dat zelfs, namens CHC, al voor het tweede weekend op rij!

Diego Meerveld verloor alweer met OJC, maar scoorde wel en blijft – zij het samen met Hadouir – de koploper van het klassement. Gerenommeerde schutters als Gerwin van den Boom (EVVC), Sjors van Zoggel (BMC), Richard van Rijn (CHC), Leon van Gulik (OSC) en Gino Dix (Real) waren ook voor de tweede week op rij trefzeker en doen bovenin mee.

Ook deze speelronde verschenen er weer de nodige bekende namen op de regionale topscorerslijst. Martin de Laat maakte bijvoorbeeld (middels een penalty in de 95e minuut) zijn eerste van het seizoen voor Zwaluw VFC en Lukasz Junatowski (Hedel) en Jeroen de Groot (Jan van Arckel) prikten ook weer voor het eerst raak. Van Emin Balta, teruggekeerd bij BVV, verwachten we eveneens meer doelpunten dan de eerste die hij zondag maakte tegen Nieuwkuijk.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 01-10
Younes Hadouir CHC 6 + 3
Diego Meerveld OJC Rosmalen 6 + 1
Gerwin van den Boom EVVC 4 + 1
Rauno Sappinen FC Den Bosch 4 + 1
Wesley Meeuwsen OJC Rosmalen 4 + 1
Jaouad Chraou Real Lunet 4 + 3
Geert van Heeswijk Avanti ’31 3 + 1
Imad Hamria BVV 3 + 3
Bas Vos DSC 3 + 1
Quinten Vorstenbosch FC Engelen 3 + 1
Rico de Laat Helvoirt 3 + 3
Thom de Looijer Jan van Arckel 3 + 1
Ruben Rodriques Jong FCDB 3
Imrane Oulad Omar Jong FCDB 3
Joeri Vugts Nemelaer 3 + 1
Brent de Wijs Nieuwkuijk 3 + 1
Karim el Barkaoui OSC ’45 3 + 3

Kijk op onze speciale Topscorers-pagina voor een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2018-2019.

Geef een reactie