Niet alleen maar euforie bij Haarsteeg

HAARSTEEG – Euforie alom bij Haarsteeg, dat dit seizoen vooralsnog overwinning na overwinning bijschrijft. Maar toch is het niet alleen maar positiviteit wat de klok slaat op het sportpark aan de Priemsteeg. Smaakmaker Bjorn van den Wildenberg (morgen 21) ligt er voorlopig namelijk uit. Waarschijnlijk is het seizoen voor hem zelfs al ten einde.

Tijdens de warming-up voorafgaand aan BMC – Haarsteeg (2-3) verstapte Van den Wildenberg zich vorige week. “Kunstgras, hè”, zegt hij zuchtend. “Het ging mis in een positiespel. Onze fysio was er al snel vrij zeker van dat mijn voorste kruisband is gescheurd en gisteren werd dat in het ziekenhuis zo goed als bevestigd. De orthopeed is er ook van overtuigd en in mijn binnenste knieband zit eveneens een scheurtje. Donderdag krijg ik een MRI-scan en week maandag de uitslag daarvan. Dan weten we het dus zeker.”

Het Haarsteegse talent houdt al rekening met het ergste. Hoe dan ook ligt hij er voorlopig een tijd uit. “Waarschijnlijk zelfs een jaar. Negen maanden herstel staat er na een kruisbandoperatie. Dat is nog het ergste van alles, dat ik er zo lang uit lig. Zeker in deze fase, nu het team zo goed draait. Het liefst voetbal ik elke week.”

Haarsteeg is het seizoen begonnen met 16 punten uit de eerste 7 wedstrijden en is daarmee de trotse koploper van de 3e klasse C. Volgende week hervat men die met een uitduel bij SCG’18. Zonder Van den Wildenberg dus, die voorlopig toe moet kijken.

 

Dit bericht is geplaatst in Haarsteeg. Bookmark de permalink.

Geef een reactie