Sebastiaan van Bakel meldt zich in top-10

DEN BOSCH – De doelpunten werden afgelopen weekeinde opvallend goed verdeeld over veel verschillende spelers. Er was geen enkele hattrick te bespeuren, laat staan dat een speler nog vaker dan drie keer scoorde. Wel waren er een aantal die twee keer het net vonden. 073voetbal zet alles weer op een rij in onze wekelijks topscorersbalans.

Bij het ontbreken van een echte weekwinnaar, willen we een drietal spelers in de spotlights zetten. Zowel Vincent Lathouwers (Emplina) als Delano Sarmo (Zwaluw VFC) en Sherif Bouselham (Wilhelmina) scoorden namelijk voor het eerst dit seizoen. Alle drie maakten ze er meteen twee. Laatstgenoemde deed dat zelfs binnen twee minuten.

Ook Bouselhams teamgenoot Roberto Janssen (namens Wilhelmina dus), Bob van Iersel (Nooit Gedacht), Kevin Paxton (Maliskamp) en Sebastiaan van Bakel van Haarsteeg tekenden afgelopen zondag voor twee doelpunten. De overige topschutters hielden het bij één treffer of scoorden helemaal niet. Het leverde geen grote verschuivingen op, hoewel Van Bakel zich inmiddels wel heeft gemeld in de top-10.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 05-11
Younes Hadouir CHC 13 + 1
Günther van Meurs Maliskamp 10 + 1
Jaouad Chraou Real Lunet 9
Richard van Rijn CHC 7
Quinten Vorstenbosch FC Engelen 7
Sebastiaan van Bakel Haarsteeg 7 + 2
Martin de Laat Zwaluw VFC 7 + 1

Kijk op onze speciale Topscorers-pagina voor een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2017-2018.

Foto: Gerald van Zanten
Dit bericht is geplaatst in Topscorers. Bookmark de permalink.

Geef een reactie