Meulendijk baalt van vertrek bij BVV

DEN BOSCH – Erik Meulendijk houdt het na één jaar voor gezien bij BVV. De oefenmeester vertrekt na dit seizoen, zijn eerste in dienst van de Bossche Voetbal Vereniging, zo heeft hij laten weten. “De club heeft te weinig draagvlak voor de ambities en voorwaarden die ik stel bij een vereniging. Daarbij gaat het niet alleen om het eerste elftal.”

Meulendijk, voorheen zes jaar trainer bij DSC en de afgelopen vier seizoenen succesvol met Emplina, stapte afgelopen zomer in bij de naar de 3e klasse gedegradeerde club. “We zijn onder bepaalde voorwaarden begonnen en zouden onder bepaalde voorwaarden verder gaan. Helaas kan BVV het allebei niet waarmaken”, zegt hij.

Het gaat om organisatorische zaken, benadrukt de bijna 48-jarige coach: “Het contact en de werkrelatie met spelers en begeleiding is prima. De bedoeling was eigenlijk om een aantal jaren met elkaar verder te gaan. Ik baal dat ik voor mezelf deze keuze moet maken. Ik had het graag anders gezien.”

Terugtrekken
BVV, de acht voorgaande seizoenen actief in de 1e en 2e klasse, is momenteel de nummer 8 van de 3e klasse C. De club herbergt nog slechts 5 senioren- en 12 jeugdteams. Het enige JO19-elftal speelt op recreatief niveau en een JO17-lichting ontbreekt. Eerder dit seizoen moest BVV haar tweede elftal terugtrekken uit de competitie.

Foto: sportfotobrabant.nl
Dit bericht is geplaatst in BVV. Bookmark de permalink.

Geef een reactie