Van Geffen en Van den Berg verlengen

ROSMALEN/HAAREN – Opnieuw nieuws uit de trainerswereld, waarin naast de nodige vertrekkers ook verschillende coaches trouw blijven aan hun club. Zo verlengen Theo van Geffen en Nemelaer hun samenwerking en zal ook Maliskamp-trainer Willem van den Berg volgend seizoen de leiding hebben bij de vierdeklasser.

Van Geffen (rechts op de foto, naast assistent Rick te Riele) plakt er in Haaren nog een derde seizoen bij. De oefenmeester uit Rosmalen eindigde vorig jaar op de 5e plaats in de 1e klasse C en draait ook nu, ondanks het gemis van een aantal belangrijke spelers, prima mee in die competitie. Hij ziet nog voldoende uitdagingen voor een langer verblijf.

Voor Van den Berg geldt hetzelfde. De Bossche trainer, inmiddels woonachtig in Aalburg, startte dit seizoen zijn loopbaan als hoofdcoach bij Maliskamp en is tot nu toe zeer succesvol. Onlangs won de club de eerste periode en het team is nog altijd koploper van de 4e klasse E.

Dit bericht is geplaatst in Maliskamp, Nemelaer. Bookmark de permalink.

Geef een reactie