Younes Hadouir neemt afstand met hattrick

DEN BOSCH – Terwijl Günther van Meurs, vanwege de afgelasting van OSC’45 – Maliskamp, niet tussen de kalklijnen kwam, sloeg Younes Hadouir onverbiddelijk toe. Met een zuivere hattrick maakte de Bossche Marokkaan een 3-0 achterstand ongedaan voor CHC én versterkte hij zijn koppositie in onze regionale topscorerslijst.

Er werd afgelopen weekend redelijk wat gescoord, maar weinig spelers deden dat vaker dan één keer. De hattrick van Hadouir was zelfs de enige in de regio. Sjors van Zoggel (BMC), Sten van Vessem (SCG’18), Valentijn Waals (Boxtel), Whalid Johri (FC Engelen) en Nick Peijnenburg van Vlijmense Boys maakten er allemaal twee. Geert van Heeswijk (Avanti’31), Quinten Vorstenbosch (FC Engelen) en Thom de Looijer (Jan van Arckel) waren, naast Hadouir, de enigen uit de kopgroep die doel troffen.

Vind jij het ook zo interessant om wekelijks onze topscorerslijst te bekijken? Denk dan eens na of jij iemand kent (of bent) die, tegen een vergoeding, zijn (bedrijfs)naam aan dit klassement wil verbinden. Mail bij interesse naar mark@073voetbal.nl.

Klassement
Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 3-12
Younes Hadouir CHC 19 + 3
Günther van Meurs Maliskamp 13
Richard van Rijn CHC 12
Geert van Heeswijk Avanti ’31 10 + 1
Martijn Veldhuis DSC 10
Jaouad Chraou Real Lunet 10
Rico de Laat Helvoirt 9
Mounir Hadouir CHC 8
Lars van Nieuwburg Den Dungen 8
Quinten Vorstenbosch FC Engelen 8 + 1
Sebastiaan van Bakel Haarsteeg 8
Thom de Looijer Jan van Arckel 8 + 1
Joeri Vugts Nemelaer 8
Martin de Laat Zwaluw VFC 8

Kijk op onze speciale Topscorers-pagina voor een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2017-2018.

Dit bericht is geplaatst in Topscorers. Bookmark de permalink.

Geef een reactie