Hoek vertrekt, Van Alebeek en Van Wanrooij blijven

DEN DUNGEN/SCHIJNDEL – Om de stoelendans binnen het trainersgilde weer up-to-date te maken, brengen wij onze vaste volgers graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Een drietal regiotrainers (waaronder Henry van Alebeek, foto) heeft de afgelopen dagen aangegeven langer bij haar club te blijven of juist na dit seizoen te vertrekken.

Ben Hoek houdt het na het lopende seizoen voor gezien bij Den Dungen. “Omdat het nu tweeënhalf seizoen goed gaat en het na drie jaar goed is dat er een nieuwe trainer, met een andere kijk en een ander verhaal, voor de groep komt te staan”, luidt de reactie van de ervaren Gestelse trainer, die in totaal alweer 25 jaar in het vak zit.

Zijn collega Henry van Alebeek blijft wél langer actief bij RKSV Schijndel. De geboren en getogen Schijndelaar, die vorig seizoen de leiding nam bij de club waar hij zelf ook voetbalde, heeft bijgetekend tot medio 2021. Het kader van de club prijst Van Alebeek onder meer vanwege de kansen die hij schenkt aan de jeugdspelers die de afgelopen tijd zijn doorgestroomd.

Ook het bestuur van de andere Schijndelse club, Avanti’31, is met hoofdtrainer Henry van Wanrooij overeengekomen het lopende contract met een jaar te verlengen. Beide partijen zijn zeer tevreden over de huidige samenwerking, die vorig seizoen werd ingezet.

Bekijk ons volledige trainersoverzicht op deze pagina.

Geef een reactie