BMC trainen houdt Manfred van Erp jong

BERLICUM – Donderdagavond maakten het bestuur van BMC en hoofdtrainer Manfred van Erp bekend dat de Geffenaar ook volgend seizoen de technische leiding zal hebben bij de derdeklasser. Vorig jaar begon Van Erp aan zijn eerste klus als hoofdtrainer, nadat hij eerder onder meer het tweede elftal van BMC onder zijn hoede had.

Van Erp had nog een doorlopend contract bij BMC. “Maar we hadden wel de afspraak dat we goed zouden evalueren”, zegt hij. Dat is inmiddels gebeurd en van beide kanten is er voldoende draagvlak om de samenwerking voort te zetten. “Voetbal houdt mij jong”, aldus de 51-jarige oefenmeester. “Er is niets mooier om met die gasten te trainen.”

Afgelopen seizoen eindigde Van Erp met BMC als derde en in de 3e klasse C en strandden de Berlicummers in de nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse. Dit jaar startte – wegens veel blessures bij bepalende spelers – moeizaam, maar de laatste twee wedstrijden werden weer overtuigend gewonnen. Onder meer koploper FC Engelen werd aan de zegekar gebonden (2-0).

Bekijk ons volledige trainersoverzicht op deze pagina.

Dit bericht is geplaatst in BMC. Bookmark de permalink.

Geef een reactie