Gösgens definitief weg bij OJC Rosmalen

ROSMALEN – Bas Gösgens keert niet meer terug als hoofdtrainer bij OJC Rosmalen. De 50-jarige Bosschenaar is sinds vorige maand, wegens gezondheidsproblemen, uit de roulatie. Zijn taken worden waargenomen door assistent Koen Wissing, die tot de winterstop aan het roer mag staan. Wie in de tweede seizoenshelft de scepter zwaait is nog niet bekend.

Aangezien het herstel langer gaat duren dan gewenst, hebben Gösgens en het bestuur van OJC Rosmalen besloten dat een terugkeer niet gaat plaatsvinden. De club gaat op zoek naar een vervanger met de juiste diploma’s om het seizoen af te maken, met de optie om ook volgend seizoen als hoofdtrainer aan het roer te staan.

‘Spijtig dat dit besluit genomen moest worden’, meldt OJC Rosmalen op haar website. ‘In de eerste plaats voor Bas, die met de aanstelling als hoofdtrainer bij OJC een wens in vervulling zag gaan. Daarnaast is het nooit prettig om tijdens het seizoen van trainer te wisselen. Gezien de stand op de ranglijst is het echter zaak snel een nieuwe trainer te vinden, zodat er weer een stabiele situatie ontstaat voor de tweede seizoenshelft.’

OJC Rosmalen wist al 12 wedstrijden op rij niet meer te winnen. De hekkensluiter van de 3e divisie zondag speelt dit weekeinde de thuiswedstrijd tegen HSC’21.

 

Dit bericht is geplaatst in OJC Rosmalen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie