Van der Linden blijft bij Haarsteeg

HAARSTEEG – Henry van der Linden en Haarsteeg gaan ook volgend jaar met elkaar door. Dat maakten de club en trainer donderdag wereldkundig. “We waren er al eerder uit, maar omdat er een geheel nieuw bestuur is gevormd, moest er gewacht worden op de eerste nieuwe bestuursvergadering, alvorens het officieel naar buiten te communiceren.”

Na twee seizoenen zijn club en oefenmeester nog niet op elkaar uitgekeken. Er is bij Haarsteeg ook weinig reden tot klagen. “Het gaat lekker”, beaamt Van der Linden. “Boven verwachting zelfs. Al zit het, na een goede eerste periode, nu even niet mee. Maar vorig seizoen hield de technische commissie vertrouwen in mij toen de resultaten minder waren. En nu zijn ze beter, dus we waren er vrij snel uit.”

De Bosschenaar, bezig aan zijn tweede seizoen bij Haarsteeg, ziet nog voldoende toekomst om de samenwerking te continueren. “Er zit een goede, jonge groep aan talentvolle spelers aan te komen. De club zit in de lift, met een nieuw bestuur, en de faciliteiten om te kunnen werken zijn goed. Ik heb er dus zin in om nog lekker een jaar samen door te gaan.”

Bekijk ons volledige trainersoverzicht op deze pagina.

Dit bericht is geplaatst in Haarsteeg. Bookmark de permalink.

Geef een reactie