Elf vragen aan… Ravi van Schijndel

ROSMALEN – Een van de jongste krachten, zo niet de jongste, van Maliskamp is Ravi van Schijndel (18). De rechtsback van de koploper van 4E genoot zijn opleiding bij OJC Rosmalen, maar speelt sinds vorig seizoen vol trots voor de kleinere club uit het dorp. Hij hoopt een belangrijke speler te worden voor de Malis en gaf antwoord op onze elf vragen.

Naam: Ravi van Schijndel.
Geboren: 31 december 1999 in Den Bosch.
Club(s): Dit is mijn tweede seizoen bij de Malis. Daarvoor voetbalde ik in de jeugd bij OJC.
Positie: Liefst rechtsback, maar ik kan overal achterin.
Dagelijks leven: Ik woon al heel mijn leven in Rosmalen (Hintham) en werk bij Peijnenburg Metaal in Rosmalen. Daarnaast pak ik graag een biertje met vrienden.

 1. Sterkste/zwakste punt: Mijn sterkste punt is in duel gaan en mijn mannetje uit de wedstrijd halen. Het zwakste punt is in kleine ruimtes voetballen, want ik ben niet echt technisch. En mijn inworpen.
 2. Kunst- of natuurgras: Het liefst net gemaaid natuurgras dat een beetje nat is. Als ik mag kiezen, speel ik nooit op kunstgras.
 3. Kleur voetbalschoenen: Doe mij maar zwarte schoenen. Ik hou niet van voetbalschoenen met speciale kleurtjes.
 4. Mooiste tenue en sportpark: In de jeugd ben ik wel eens geweest bij Spartaan’20. Dat is denk ik wel een van de mooiste sportparken waar ik ooit ben geweest. Het mooiste tenue vind ik dat van AS Roma (thuis).
 5. Mooiste voetbalmoment: Mijn eerste doelpunt voor Maliskamp tegen Jan van Arckel.
 6. Dieptepunt/grootste blunder: M’n laatste jaar bij OJC, toen we met de A2 via de nacompetitie degradeerden na penalty’s. Ik wilde het daar eigenlijk mooi afsluiten met mijn vrienden.
 7. Opvallendste teamgenoot: In het veld zijn het er twee. Allereerst Kevin Paxton. Die jongen doet dit seizoen dingen die ie vorig jaar nooit liet zien. En onze aanvoerder Ron van Boxtel. Die kan je overal neerzetten, dan is ie nog steeds de beste. In de derde helft is denk ik toch mijn broer Kilian van Schijndel het opvallendst. Als hij teveel op heeft, valt ie gewoon in slaap.
 8. Voetbalhumor: Nou, vorig seizoen hadden we op een zondag een bal in de kantine. Toen werd er plotseling, van achteren, een sliding op me gemaakt door onze keeper Jim Thewessen, waardoor mijn bier op ons belandde. En bij de eerstvolgende training had Jim weer overal last van, waar je maar kan bedenken.
 9. Wat wil je nog bereiken: Een belangrijke speler worden voor de Malis.
 10. Beste speler uit de regio: Dan denk ik toch Ritchie van Ooijen. Die jongen hoort echt vast in het eerste van OJC te spelen, maar bij OJC staan eigen jeugdspelers achter in het rijtje.
 11. Opvallendste regioclub: Ik vind FC Den Bosch de laatste tijd wel opvallend, omdat ze veel nieuwe spelers hebben en het gelijk goed gaat. Wij staan zelf ook bovenaan en hebben de eerste periode gepakt.

Foto: Jean-Marc van der Els
Dit bericht is geplaatst in Elf vragen aan, Maliskamp. Bookmark de permalink.

Geef een reactie