Ook Meerveld, Meeuwsen en Van Doremalen weg

ROSMALEN – Van het elftal waar OJC Rosmalen het dit jaar mee doet, is na de zomer weinig tot niets over. Het gros van de spelers heeft in korte tijd aangegeven te vertrekken bij de hekkensluiter van de Derde Divisie. Ook Diego Meerveld, Wesley Meeuwsen (foto) en Sam van Doremalen zijn er in het nieuwe seizoen niet meer bij, zo werd gisteravond bekend.

Het gaat hard bij de Rosmalense voetbalclub, waar trainer Bas Gösgens al lopende het seizoen is vertrokken. Assistent Koen Wissing nam zijn honneurs de afgelopen weken waar en men zoekt naar een vaste opvolger voor de tweede seizoenshelft. Na deze jaargang zijn ook Bart Tinus, Jelle Scholts (naar Roda Boys) Glenn Schapendonk, Jesse Dibbets (naar TEC), Steef Nieuwendaal (stopt) er niet meer bij, zo werd vorige week duidelijk.

Gisteravond kwamen daar nog drie namen bij. Bosschenaren Diego Meerveld en Sam van Doremalen missen uitdaging bij OJC en gaan op zoek naar een andere vereniging. En ook aanvoerder Wesley Meeuwsen vertrekt voor de derde keer bij de club waar hij debuteerde in het seniorenvoetbal. Zijn doorlopende contract werd gisteravond verscheurd. Het zijn naar verluidt nog niet de laatste spelers die het voor gezien houden bij de derde divisionist, waar het budget noodgedwongen bijgeschroefd wordt.

Foto: Gerald van Zanten
Dit bericht is geplaatst in OJC Rosmalen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie