Ook ‘restant’ TGG – BMC opnieuw gestaakt

DEN BOSCH – Nadat de competitiewedstrijd tussen TGG en BMC begin november al na slechts een paar minuten werd gestaakt, gebeurde dat gisteren – tijdens de inhaalronde – opnieuw. Dit keer hield de scheidsrechter van dienst het een klein uur vol. En nu was er heel wat meer gebeurd voordat de spelers de kleedkamer weer opzochten.

BMC was in het ‘restant’ (van 88 minuten), via treffers van Joost Mathijssen en Sjors van Zoggel, twee keer tot scoren gekomen. Daarnaast moest zowel Roy Netten als Jordy Gutte, allebei spelers van TGG, vroegtijdig naar de kant met een tweede gele kaart wegens commentaar op de leiding. Toch kregen de Berlicummers niet de kans om de wedstrijd rustig uit te spelen. Scheidsrechter Henk van Bekkum uit Veldhoven probeerde het nog wel, maar kreeg na rust teveel last van zijn hart.

Waar in november nog een hamstringblessure van een van zijn KNVB-collega’s de reden van de staking was, leek het probleem dit keer serieuzer. Maar gelukkig relativeerde de arbiter na afloop het voorval. Hij had het helaas al vaker meegemaakt en is, na het nemen van zijn medicatie, zelf naar huis gereden.

Kleine verschillen
Voor BMC betekent het dat de ploeg in het nieuwe jaar voor de derde keer naar sportpark De Donken moet, om daar op het eerste oog drie punten op te halen. Slaagt het team van trainer Manfred van Erp daarin, dan komt de huidige nummer 10 van de ranglijst gelijk te staan met TGG, dat op plek 3 staat. Het toont aan dat de verschillen in de 3e klasse C in het eerste gedeelte van dit seizoen uiterst klein zijn.

 

Geef een reactie