Mark Schenning nieuwe hoofdtrainer OJC

ROSMALEN – Mark Schenning is de opvolger van Bas Gösgens, die eerder – lopende dit seizoen – vertrok bij OJC Rosmalen. De ex-profvoetballer en voormalig coach van Schijndel, UNA en VVSB gaat per direct als hoofdtrainer aan de slag bij de derde divisionist. Hij is door de Rosmalenaren aangesteld tot het einde van het seizoen.

Schenning, goed voor 436 wedstrijden in het betaalde voetbal, was eerder actief in onze regio als trainer van toenmalig hoofdklasser Schijndel. Daarna werkte bij vier succesvolle seizoenen bij UNA en vier maanden bij VVSB. In november 2017 nam die club uit de Tweede Divisie afscheid wegens teleurstellende resultaten en een ‘gebrek aan chemie’.

Na ruim een jaar is Schenning dus weer terug in functie. Bij OJC Rosmalen, dat voor het laatst medio september een wedstrijd won, mag hij gaan proberen van de rode lantaarn af te komen. Het zijn momenteel roerige tijden op De Groote Wielen, waar inmiddels al 9 spelers hebben aangegeven de club aan het einde van het seizoen te verlaten.

Dit bericht is geplaatst in OJC Rosmalen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie