Ben Hoek nieuwe hoofdtrainer Alem

DEN DUNGEN – Ben Hoek zwaait volgend seizoen de scepter bij huidig vierdeklasser Alem. Ook na 25 jaar als trainer heeft het voetbaldier uit Sint Michielsgestel er nog geen genoeg van. “Ik ben blij met Alem. Een dorpsclub waar plezier en presteren hand in hand gaan. Dat past wel bij mij”, aldus Hoek, die na deze jaargang vertrekt bij Den Dungen.

Toen de beëindiging van de samenwerking, na drie seizoenen, werd bekendgemaakt, repte Hoek nog over zijn ‘waarschijnlijk laatste kunstje’. “Tenzij er iets leuks voorbij komt”, zei hij daarbij. En dat bleek al snel het geval. “Alem heeft een jonge, talentvolle groep, met daarbij spelers met ervaring. En een begeleidingsteam wat ook verstand van zaken heeft. Ik sta nog graag op het veld met die jonge mannen.”

Hoek is als voetbaltrainer door de wol geverfd. Hij is al vele jaren actief in en net buiten onze regio. Zo had hij eerder al de vlaggenschepen van BMC, Avanti’31, ODC, Berghem Sport, Festilent, Boxtel, Maliskamp, opnieuw BMC en Hedel onder zijn hoede.

Foto: Jo van Herpen
Dit bericht is geplaatst in Den Dungen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie