Bas Gösgens hervat trainerschap bij TOP

DEN BOSCH – Volgend seizoen is Bas Gösgens de hoofdtrainer van sv TOP. De 50-jarige Bosschenaar meldde zich voor de winterstop ziek bij OJC Rosmalen en kwam met die club overeen om de samenwerking te beëindigen. Voor volgend seizoen is hij alweer onder de pannen. Zoals al enige tijd circuleerde, wordt de eersteklasser uit Oss zijn nieuwe club.

Zie ook: Gösgens definitief weg bij OJC Rosmalen (14-12-’18)

Gösgens zwaaide eerder de scepter bij Oisterwijk, Deurne, UNA, UDI’19, BVV en ZSV. Ook was hij assistent-trainer van FC Den Bosch. Hij volgt bij TOP stadsgenoot Chris van den Dungen op, die stopt als trainer, maar wel bij de club betrokken blijft op technisch vlak. Bij OJC Rosmalen is hij inmiddels opgevolgd door Mark Schenning.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Geef een reactie