Corné Verhoeven krijgt ‘hele mooie kans’

NIEUWKUIJK – Corné Verhoeven is de nieuwe trainer van Nieuwkuijk. De voormalig oefenmeester van OJC Rosmalen 2 begint na de zomer aan zijn eerste klus als eerste elftaltrainer. Bij de derdeklasser uit zijn woonplaats volgt hij Patrick Berkelmans op, die na drie seizoenen afscheid neemt. “Hele mooie kans die ik bij Nieuwkuijk krijg”, aldus Verhoeven.

De 39-jarige trainer kijkt er naar uit om aan de slag te gaan, zo laat hij 073voetbal.nl weten: “Na drie leuke en leerzame jaren bij OJC, waarvan twee als coach van OJC 2 (kampioen reserve hoofdklasse in 2016, red.) en het laatste jaar als assistent bij OJC 1, is dit een mooie volgende stap voor mij.”

Momenteel is Verhoeven even niet actief als trainer, maar hij pakt zijn passie komende zomer graag weer op. “Het is een uitdaging om de goede prestaties van de afgelopen jaren met deze talentvolle en ambitieuze spelersgroep van Nieuwkuijk voort te zetten.”

Dit bericht is geplaatst in Nieuwkuijk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie