Peter Burg vervangt Meulendijk bij BVV

DEN BOSCH – Na dit seizoen is Peter Burg de trainer/coach van BVV. Hij wordt daarmee de vervanger van de vertrekkende Erik Meulendijk, die net als zijn voorgangers geen lange periode blijft zitten. De 44-jarige Bosschenaar is nu nog oefenmeester van vierdeklasser Alem, maar daar is al duidelijk dat de samenwerking na een seizoen voorbij is.

Burg startte in 2007 zijn trainerscarrière bij CHC. Via GVV Geldermalsen, Vlijmense Boys, Be Ready en Were Di kwam hij dit seizoen bij Alem terecht. Met die club staat hij momenteel in de middenmoot van de 4e klasse. De kleine Bosschenaar besloot zijn contract niet te verlengen en het bij een seizoen te houden.

Meulendijk houdt het na dit jaar, zijn eerste in dienst van BVV, tot zijn spijt zelf voor gezien op De Vliert. De voormalig trainer van DSC en Emplina gaat volgend seizoen in Nistelrode aan de slag bij eersteklasser Prinses Irene.

Dit bericht is geplaatst in BVV. Bookmark de permalink.

Geef een reactie