Tussentijdse versterking voor Real Lunet

VUGHT – Halverwege het seizoen heeft Real Lunet zich weten te versterken met een nieuwe aanvaller. Kay Huijgens (22), onlangs gestopt bij het tweede elftal van RKC Waalwijk, sluit in de tweede competitiehelft aan bij de Vughtse tweedeklasser. Huijgens genoot zijn opleiding bij OJC Rosmalen en speelde de afgelopen jaren ook bij TEC en Achilles Veen.

Tijdens de anderhalf jaar dat Huijgens in Waalwijk voetbalde, verloor hij het plezier in het spelletje een beetje. “Het was beter om de club gewoon te verlaten”, vertelt hij aan 073voetbal. “Dat heb ik ook besproken met de clubleiding. Vorige maand ben ik er mee gestopt. Ik wil er RKC absoluut niet de schuld van geven, maar toch is het zo gelopen.”

De Bosschenaar sprak met UNA, maar daar kwam het niet tot een overeenkomst. “Het leek allemaal goed te zitten, maar ze besloten het uiteindelijk toch niet te doen in verband met wat onrust. En ook omdat de trainer daar weg gaat. Toen daarna Glenn Simon belde, heb ik met hem gesproken en toen was het eigenlijk snel geregeld bij de KNVB.”

Buitenkansje
De trainer van Real Lunet vertelt op zijn beurt blij te zijn met de versterking. “Dit is een buitenkansje. Kay kan op meerdere posities in de voorhoede uit de voeten. We hebben een paar mooie oefenwedstrijden waarin we een en ander kunnen uitproberen.”

Dit bericht is geplaatst in Real Lunet. Bookmark de permalink.

Geef een reactie