Diego Meerveld naar Achilles Veen

ROSMALEN – Diego Meerveld hoopt volgend seizoen zijn doelpunten te gaan maken in de zaterdag hoofdklasse. De aanvaller van OJC Rosmalen is vandaag gepresenteerd als de eerste nieuwe aanwinst van Achilles Veen. De 21-jarige Bosschenaar verlaat, zoals hij eerder bekendmaakte, de Rosmalense club daarmee na vier jaar.

In de zomer van 2015 verliet Meerveld met Wilhelmina de club waar hij opgroeide en doorbrak als jong talent. Bij OJC ontwikkelde hij zich in razend tempo door. Na direct (als A-junior) topscorer van het tweede elftal te worden, schoof hij door naar de hoofdmacht. Ook daar scoorde hij regelmatig, wat hem een kans bij (Jong) FC Den Bosch opleverde.

Die overstap onderschatte de goalgetter echter, waardoor hij al snel weer in Rosmalen aansloot. Daar was hij vorig seizoen goed voor 11 treffers in de derde divisie. Aan het begin van de huidige jaargang produceerde Meerveld ook alweer 6 doelpunten. De laatste maanden staat zijn vizier – net als dat van de rest van de ploeg – niet meer op scherp.

Meer bekenden
Achilles Veen is de laatste jaren een geliefd oord voor Bossche voetballers. Bij de club staat momenteel, met Ilias Zaimi, nog een andere speler uit de stad onder contract. Ook Maarten Boddaert, voormalig aanvoerder van FC Den Bosch, voetbalt bij de zaterdag hoofdklasser. Voorgaande jaren gold dat voor onder meer Kay Huijgens, Newien Ramlal en Mohammed Nikbakht.

Dit bericht is geplaatst in OJC Rosmalen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie