SCG’18 presenteert Koen Wissing

SINT MICHIELSGESTEL – Koen Wissing staat volgend seizoen aan het roer bij SCG’18. De 32-jarige Achterhoeker, woonachtig in Den Dungen, is momenteel assistent bij OJC Rosmalen en trainde voorgaande jaren het eerste elftal van Nulandia. Hij is de opvolger van Aschwin van Kessel en Jurgen Gerrits, die het tijd vinden voor een nieuwe coach bij de fusieclub. 

Hoewel Wissing vorig jaar een stapje terug deed, begon het hoofdtrainerschap de afgelopen maanden toch weer te ‘kriebelen’, zo legt hij uit. “Maar aangezien ik het bij OJC super naar mijn zin heb en me daar echt thuis voel, was het wel belangrijk dat een eventuele nieuwe club aansluit op mijn ambities. SCG’18 heeft een goede uitstraling, schitterende accommodatie en een gemotiveerde spelersgroep. Tijdens onze eerste gesprekken sprak de ambitie van de club mij erg aan. Het gesprek met de spelersraad bevestigde dat goede gevoel alleen maar.”

De jonge trainer sprak met Van Kessel, die hem zijn ervaringen en mening over de club deelde. “Aschwin loopt natuurlijk al jaren als hoofdtrainer rond bij RKVV Sint Michielsgestel en dit jaar SCG’18. Na zijn positieve verhaal ben ik met de club in contact getreden en zijn we er samen snel uitgekomen. De komende maanden gaan we alle pijlen op OJC richten – handhaven in de 3e divisie is absoluut het doel – en zal ik ondertussen SCG’18 leren kennen. Ik kijk uit naar mijn werkzaamheden bij deze mooie club en wil graag bijdragen aan de volgende stap.”

Dit bericht is geplaatst in SCG'18. Bookmark de permalink.

Geef een reactie