Younes Hadouir winterkampioen bij topscorers

DEN BOSCH – Younes Hadouir is de afgetekende winterkampioen in ons regionale topscorersklassement. Vooral aan het begin van het seizoen scoorde de behendige Bosschenaar aan de lopende band voor CHC. Hij staat daardoor na 11 competitiewedstrijden al op 20 goals en voert met afstand de ranglijst aan.

Richard van Rijn (ook CHC), Günther van Meurs (Maliskamp) en Joeri Vugts (Nemelaer) volgen met 13 punten en Real Lunet-spits Jaouad Chraou, de winnaar van vorig seizoen, completeert de top-5 met zijn 12 treffers. Martin de Laat, vorig jaar runner-up, maakte er vooralsnog 11 voor Zwaluw VFC en Geert van Heeswijk (Avanti’31) en Martijn Veldhuis van DSC staan op 10 doelpunten. Daarachter heeft een zestal spelers 9 keer gescoord.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 24-12
Younes Hadouir CHC 20
Richard van Rijn CHC 13
Günther van Meurs Maliskamp 13
Joeri Vugts Nemelaer 13
Jaouad Chraou Real Lunet 12
Martin de Laat Zwaluw VFC 11 + 3
Geert van Heeswijk Avanti ’31 10
Martijn Veldhuis DSC 10

Kijk op onze speciale Topscorers-pagina voor een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2017-2018.

Dit bericht is geplaatst in CHC, Topscorers. Bookmark de permalink.

Geef een reactie