CHC op trainingskamp in Marrakech

MARRAKECH – De selectie van CHC heeft het ‘zichtbaar zwaar’ tijdens het trainingskamp in Marrakech. De Bossche koploper van de 4e klasse D bereidt zich al vanaf maandag in Marokko voor op de tweede seizoenshelft, waarin de club het kampioenschap veilig wil gaan stellen. “Het is geen snoepreisje”, verzekert trainer Fatah Hadouir.

Op het oog hebben de spelers weinig reden tot klagen. Relaxend in het zonnetje genieten ze van hun verblijf in Noord-Afrika. “Maar er wordt ook gewoon getraind, hoor. Het is geen snoepreisje “, aldus Hadouir over de poseersessie. “Maar deze trip is wel goed voor de teambuilding natuurlijk.”

CHC verblijft met 23 personen, van maandag 7 tot en met zaterdag 12 januari, in Marrakech. Komende dinsdagavond oefent het tegen OJC Rosmalen 2, om volgende week zondag de competitie te hervatten met een uitwedstrijd in Heusden tegen HHC’09.

Dit bericht is geplaatst in CHC. Bookmark de permalink.

Geef een reactie