Zeven trainers verlengen hun overeenkomst

DEN BOSCH – Zeven trainers uit het gebied waarop ons vizier is gericht hebben hun contract met minimaal een jaar verlengd. Naast Helvoirt en DSC zijn ook vijf clubs op de rand van – of net buiten – onze regio daardoor voor seizoen 2019-2020 alvast verzekerd van een vertrouwd gezicht voor de groep. 073voetbal.nl somt alle verlengende coaches op.

Piet Drijvers is misschien wel de keizer in de regionale trainerswereld. Na 14 jaar aan het roer te hebben gestaan bij zijn club Nemelaer (waarmee hij van de 4e naar de 1e klasse promoveerde) is de Haarense slager nu alweer bezig aan zijn vijfde seizoen bij Oirschot Vooruit. Ook daar gaat het goed, getuige de twee promoties die de huidige eersteklasser in de afgelopen jaren vierde. Reden genoeg voor de club om het verblijf van Drijvers met nog een jaar te verlengen.

Net als Drijvers jarenlang deed, is ook Henk van Hattum bezig aan een mooie klus bij de club uit zijn eigen dorp. De trainer kwam afgelopen zomer over van DVG en draait prima met Helvoirt. Ook volgend seizoen zal hij daar de leiding hebben, zo werd deze week duidelijk. Van Hattum’s voorganger Roland Timmermans zit inmiddels bij DSC en draait daarmee bovenin de 4e klasse mee. De Schijndelnaar hoopt te promoveren en heeft zijn contract met twee seizoenen verlengd.

Bosschenaren
Ook Rob van Loon plakt er nog een jaar aan vast bij NOAD’32. De Bosschenaar gaat zijn vierde jaargang in bij de zaterdag tweedeklasser uit Wijk en Aalburg, waarmee hij vorig seizoen promoveerde en momenteel onderaan de ranglijst bivakkeert. Nicki Beekwilder is na het tweede elftal van Tricht aan zijn eerste periode als hoofdtrainer bezig. In Geldermalsen staat hij, met GVV, in de middenmoot van de 4e klasse en ook volgend seizoen zal hij er de scepter zwaaien.

Dat geldt ook voor René van der Putten, die zijn contract bij NLC’03 uit Lith vorige week verlengde en volgend jaar zijn derde seizoen in gaat. De samenwerking tussen Michael van de Wal en vijfdeklasser Irene is eveneens met een jaar verlengd. De 38-jarige Bosschenaar is bezig aan zijn tweede seizoen bij de kleine club uit Gemonde en ziet nog geen reden om te vertrekken.

Trainerswissel
Tot slot is er ook nog een trainerswissel te melden. Ronald Boudewijn vertrekt na dit seizoen bij RKSV Boxtel en wordt opgevolgd door Frank van Oers. De voormalig speler van ODC was al trainer van het tweede elftal en momenteel assistent bij het eerste van Boxtel.

Bekijk ons volledige trainersoverzicht op deze pagina.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie