‘KNVB was veel te vroeg met afgelasting’

DEN BOSCH – De sneeuw leek spelbreker te worden, maar uiteindelijk bleek het afgelopen weekend prima voetbalweer. De KNVB had de afgelasting veel te vroeg afgekondigd, zo was de algemene tendens rondom de (kunstgras)velden. Vermoedelijk was het voorkomen van scheefgroei in de diverse klassen echter de reden voor de bond om alles te annuleren.

In de regio werd, dankzij de net op tijd ingevallen dooi, volop geoefend. Hoe serieus we ze moeten nemen, is natuurlijk altijd maar de vraag, maar toch blijft het leuk om de uitslagen even te bekijken. Zoals gebruikelijk zijn die aan de rechterzijde van onze hoofdpagina zichtbaar, maar ook onderstaand sommen we ze nog even op:

Nulandia – BVV   1-3
Haarsteeg – Maliskamp   3-0
Jan van Arckel – Herpinia   4-0
OJC Rosmalen 2 – DSC   1-1
Hedel – NLC’03   0-4
Zwaluw VFC – Ach. Reek   5-0
BMC – Wilhelmina   3-0
Den Dungen – Nooit Gedacht   3-0
Schijndel – Venhorst   4-1
RWB – Nieuwkuijk   1-3
UDI’19 – Real Lunet   5-3
Nemelaer – Uno Animo   6-3
SCG’18 – Avanti’31   1-1
ODC – Helvoirt   2-2
Boxtel – RKKSV   2-1
OSC’45 – Irene   2-1

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie