Elf vragen aan… Stef Lammers

VLIJMEN – Ondanks zijn nog jonge leeftijd is Stef Lammers een zekerheidje in het elftal van Vlijmense Boys. De 19-jarige scholier, op de foto in achtervolging op BMC’er Bram Verhoeven, is een jongen van de club en staat deze week centraal in de rubriek ‘Elf vragen aan…’, waarin we een regionale speler of trainer vertrouwde kwesties voorleggen.

Naam: Stef Lammers.
Geboren: 15 maart 1999 in ’s-Hertogenbosch.
Club(s): Ik speel al mijn hele leven bij Vlijmense Boys.
Positie: Het liefst speel ik als centrale verdediger, maar ik ben ook als middenvelder inzetbaar.
Dagelijks leven: Ik woon thuis bij mijn ouders en mijn broer in Vlijmen. Hij voetbalt ook in de selectie van Vlijmense Boys. Ik zit nog op school en doe dit jaar opnieuw examen voor het VWO, nadat ik vorig jaar ben gezakt. Naast school en voetbal werk ik als bezorger bij de Jumbo. Verder vind ik het leuk om met mijn vrienden wat te drinken en gezellige dingen te doen.

 1. Sterkste/zwakste punt: Mijn sterkste punten zijn mijn passing en mijn inzicht. Mijn zwakste punt is mijn startsnelheid. Daar moet ik echt nog aan werken.
 2. Kunst- of natuurgras: Natuurgras. Ik vind het verschrikkelijk om op kunstgras te spelen, al is het soms wel slecht gesteld met de conditie van sommige velden in de regio.
 3. Kleur voetbalschoenen: Rood of zwart, de kleuren van de club.
 4. Mooiste tenue en sportpark: Het mooiste tenue vind ik dat van Liverpool en het mooiste sportpark is dat van Vlijmen.
 5. Mooiste voetbalmoment: Ik denk de vele kampioenschappen in de jeugd, waar ik met veel plezier aan terug denk. Verder blijft mijn debuut in het eerste altijd mooi. En de eerste keer dat ik scoorde in het eerste.
 6. Dieptepunt/grootste blunder: Gelukkig heb ik nog niet echt een moment meegemaakt wat ik als grootste blunder kan noemen. En hopelijk komt dat ook nooit.
 7. Opvallendste teamgenoot: Ayoub Bakkali. Die jongen kun je de hele training niet zien, omdat hij er dan geen zin in heeft, maar laat dan toch altijd even zien wat hij allemaal kan. Verder is Richard van den Hurk zo gek als een deur, maar hij heeft altijd het beste met iedereen voor. Onze andere keeper, Matthew van Dommelen, voetbalt zelf eigenlijk liever dan dat hij keept. Hij stuurt dan ook vaak de spits van de tegenstanders het bos in, als hij hem weer eens uitkapt.
 8. Voetbalhumor: Laatst moest Peti (Lutgens, red.) eerder stoppen met trainen, omdat hij last had van zijn knie. Toen hij in de kleedkamer aankwam, vond hij het wel leuk om alle onderbroeken van de jongens om te wisselen en in een andere tas te doen. Toen een paar jongens klaar waren met douchen en hun onderbroek wilden aandoen, zagen ze dat ze een andere onderbroek in hun tas hadden liggen. Iemand had zelfs al de onderbroek van de ander aan voordat hij het doorhad. Dat vind ik nou echt voetbalhumor en daar konden we met zijn allen natuurlijk hard om lachen.
 9. Wat wil je nog bereiken: Ik wil met Vlijmense Boys nog wel een keer een kampioenschap meemaken. Verder heb ik het heel erg naar mijn zin bij Vlijmen en kijk ik nog helemaal niet naar andere clubs. Wat er later op mijn pad komt, dat zien we dan wel.
 10. Beste speler uit de regio: Erwin van Iersel. Jammer dat hij de laatste weken voor de winterstop geblesseerd was, want die hebben we wel gemist. Verder zijn Ayoub en Djemal (Arikan, red.) natuurlijk heel goed. Ik speel al heel mijn leven met ze en zij hebben nog een mooie voetbaltoekomst voor zich.
 11. Opvallendste regioclub: Nieuwkuijk doet het de laatste weken erg goed en pakken veel punten. Wij moeten ook zeker nog punten pakken om uit de onderste plekken weg te komen, maar daar heb ik vertrouwen in.

Dit bericht is geplaatst in Elf vragen aan, Vlijmense Boys. Bookmark de permalink.

Geef een reactie