‘Helvoirt wordt alleen maar sterker’

HELVOIRT – “De eerste helft was een drama, maar altijd lekker om meteen weer drie punten te pakken na de winterstop.” Roel Pullens wist gisteren, na afloop van Helvoirt – DAW (3-1), dat zijn team door de ‘nuttige’ overwinning bovenaan bleef staan. “En de komende weken worden we alleen nog maar sterker”, aldus de aanvoerder van de thuisploeg.

Helvoirt schreef alweer de achtste zege van het seizoen bij. Het seizoen verloopt prima. “Tot nog toe super”, zegt Pullens zelfs. “We hebben al een periode op zak en doen nog mee voor het kampioenschap. Maar het staat allemaal weer vrij dicht op elkaar. We bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd.”

Een echte winterstop heeft Helvoirt niet gehad. “Onze laatste training was op 27 december en we begonnen alweer op 3 januari. Niet tot grote vreugde van iedereen, nee”, lacht Pullens. “De oefenwedstrijden die we speelden, tegen SCG’18 (0-1 winst), Hilvaria (3-2 verlies) en ODC (2-2), verliepen niet heel geweldig. Dus dan is het lekker dat we ons in de competitie weer herpakt hebben. Hopelijk komen we nu weer in die flow zoals in de eerste periode.”

Terugkeer
Zelfs zonder een paar sterkhouders is Helvoirt de club met de minste verliespunten in de 2e klasse H. “En zoals het er nu naar uitziet wordt onze groep de komende weken alleen maar sterker. Ze zijn er lang uit geweest, maar Collin (van den Bergh, red.) speelt inmiddels alweer zijn wedstrijden met het tweede en ook Nick (van der Bruggen, red.) is weer op het trainingsveld begonnen.”

Foto: sportfotobrabant.nl

Dit bericht is geplaatst in Helvoirt. Bookmark de permalink.

Geef een reactie