Opmerkelijke uitslagen in 3e klasse C

DEN BOSCH – De bal heeft weer op nagenoeg alle regionale sportparken gerold en dat was niet zonder enig resultaat. Met name in de 3e klasse C gingen er opmerkelijke uitslagen in de boeken. Koploper FC Engelen verloor bijvoorbeeld van TGG, SCG’18 kreeg flink klop van Haarsteeg en Nieuwkuijk haalde uit op bezoek bij RKDVC.

Op eigen veld was TGG met 2-1 te sterk voor FC Engelen, waardoor de Bosschenaren hun opponent tot op twee verliespunten zijn genaderd. Haarsteeg blijft ook verrassend in de race, hoewel zij wel al meer wedstrijden hebben gespeeld. SVSSS, dat met 1-3 won bij Zwaluw VFC, haakt eveneens aan. Dat geldt voorlopig niet meer voor SCG’18. Twee weken geleden verloor de fusieclub met 3-0 bij BMC en nu werd het met een 4-1 nederlaag naar huis gestuurd door Haarsteeg. De Gestelnaren zijn daarmee afgezakt naar de 7e plaats.

De verrassende nieuwe naam in het linkerrijtje is die van Nieuwkuijk. Nog niet zo lang geleden bivakkeerde die ploeg in de onderste regionen, maar na de 1-6 overwinning in de derby tegen RKDVC vinden we Kuijk plotseling op plek 5. ODC completeert de bovenste helft van de competitie. De 4-0 zege op BMC mocht er zijn en zorgt ervoor dat de Boxtelnaren 18 punten uit 12 wedstrijden hebben.

Verschillen minimaal
Om de uitslagen compleet te maken kwam in het rechterrijtje BVV niet verder dan 0-0 tegen Taxandria en de strijd tussen de twee laagst geklasseerde clubs, Vlijmense Boys tegen VCB, werd afgelast. De verschillen op de ranglijst zijn nog altijd minimaal in de 3e klasse C. Een wedstrijd winnen kan zomaar een vijf plaatsen hogere klassering opleveren. En door de scheefgroei (wegens alle afgelastingen) is het lastig een goed beeld te vormen.

De komende dagen zullen we uiteraard weer terugblikken – en naar de komende wedstrijden kijken – met de hoofdrolspelers van afgelopen weekend.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie