BMC na 4-0 nederlaag naar rechterrijtje

BERLICUM – Met 4-0 werd BMC afgelopen zondag afgedroogd en onverrichter zake naar huis gestuurd door ODC. Harde cijfers, die de Berlicummers naar het rechterrijtje van de 3e klasse C dirigeerden. “Wat er gebeurd is? We hebben gewoon te slap gespeeld, geen duels gewonnen”, is de simpele doch doeltreffende redenatie van Gijs van der Voort.

Hoewel de middenvelder denkt dat het eigenlijk beter is als BMC even niks zegt, wil hij 073voetbal desgevraagd toch wel even te woord staan: “Het is simpel: we misten zondag gewoon de wil om te winnen. Ondanks dat we erg veel balbezit hadden, hebben we maar weinig gecreëerd. Bij hen viel het juist net goed allemaal.”

Het draait dit seizoen niet echt en dat ligt echt aan BMC zelf, vindt Van der Voort: “Het is nogal wisselvallig wat we laten zien. We zijn niet constant. De ene week halen we een goed niveau en een week erna is het gewoon een stuk minder. Daarbij blijven we last houden van blessures, waardoor we al het hele seizoen niet een vaste samenstelling hebben. Vorig jaar lukte dat wel een stuk beter.”

Bovenuit
Toch lijkt BMC nog altijd goede kans te hebben om mee te gaan doen om de bovenste plaatsen. “Vorig jaar lieten we in het begin van het seizoen wat puntjes liggen en begonnen we pas laat met een goede reeks. Plus toen was er met Real Lunet een team wat er bovenuit stak. Dat is nu niet het geval. Dus wie weet wat er nog mogelijk is.”

BMC heeft komende zondag, thuis tegen Vlijmense Boys, de kans op eerherstel.

Bekijk een serie wedstrijdfoto’s van ODC – BMC door Mary Klerkx op deze pagina.

Dit bericht is geplaatst in BMC. Bookmark de permalink.

Geef een reactie